San Jacobos de pernil dolç i formatge +/- 50 g unitat
San Jacobos d'elaboració pròpia. Rotllets de pernil dolç i formatge arrebossats amb pa ratllat
Carn trinxada de vedella amanida
Carn trinxada feta amb carn magra de vedella. Per poder conservar-la al menys uns dies adjuntem un conservant que és el permés per llei. Per això la podeu tindre a la nevera durant 2/3 dies.
SALMÓ NORUEG A SUPREMES (pes aproximat 400 g)
1 tall de salmó es converteix en 2 supremes, ideal per a 2 persones. Les podràs fer a la "papillote" o al forn, i si ho prefereixes, podem filatejar-les per què puguis fer-les a la planxa o arrebossades. Recorda... Mostrar més
Pinxos de pit de pollastre amb salsa barbacoa +/- 100 g unitat
Pinxo d'elaboració pròpia fet amb pits de pollastre desossats adobats amb salsa barbacoa.
Bistec de Culada de l'espatlla
Bistec de Culata de l'espatlla de vedella de primera qualitat. Tallat a mà
ESQUEIXADA DE BACALLÀ - SAFATES DE 250 A 500 GR.
ESQUEIXADA DE BACALLÀ FETA AMB EL MILLOR BACALLÀ
MIG BACALLÀ SENSE ESPINA - 1 PEÇA 700/1000 GR. APROX.
MIG BACALLÀ SENSE ESPINA. PER DESSALAR-LO POSAR 4 DIES EN AIGUA SENSE CANVIAR-LA I DESPRÉS CANVIAR DOS AIGÜES AL DIA DURANT DOS DIES MÉS. SEMPRE A LA NEVERA














