Bistec de tapaplana de vedella de Girona
Se nâ obtenen talls de bona presencia, de carn magra sense infiltracions de greix ni nervis, però que resulta una mica eixuta. Per això, els talls de tapa plana s´acostumen a fer arrebossats... Mostrar més
Xistorra de Vedella
Les nostre Xistorres de vedella son molt meloses, elaboració propia producte de qualitat.
Pollastre farcit cuit de ou dur i olives (0'900kg - 1'100kg)
Pollastre farcit d'elaboració 100% pròpia. Es treuen els ossos del pollastre i es farceix de carn picada, ou dur i olives. Envasat al buit per facilitar la conservació.
Llibrets de vedella amb pernil dolç i formatge arrebossats
Llibret molt tendre de Vedella farcit amb pernil dolç i formatge del cadi. Preparat per fregir. Elaboració propia.(Fem llibret al vostre gust)
DORADA DE ROSES A FILETS - PES APROX. 700 GR
IDEAL PER A DOS PERSONES PER A FER LA PLANXA. TAMBÉ LA POTS DEMANAR SENCERA ESCATADA O SENSE ESCATAR PER FER AL FORN I TAMBÉ A LA SAL.
Mandonguilles petites - Safates de 32 un amb pes aprox de 350 g
Mandonguilles 65% vedella i 35% porc amb all i julivert. Ideals per nens i per incloure en plats de sopa i amb salsa de tomàquet. Es venen en safates de 32 unitats. Pes aproximat: 350g
CUES DE BACALLÀ SENSE ESPINA - 1 CUA 150 GR. APROX
CUETES DE BACALLÀ SENSE ESPINA. IDEAL PER A LA GENT QUE LI AGRADA EL BACALLÀ BEN PRIM. PER DESSALAR-LO POSAR 2 DIES EN AIGUA SENSE CANVIAR-LA I DESPRES FER-LI DOS CANVIS MÉS.
Burguer de Vedella amb all i julivert - 110 g aprox
Les nostres hamburgueses son elaborades diariament, només porten carn magra de vedella extra . Elaboració propia
Costella Duroc fresca
Costella de porc duroc fresca. Podem tallar de la forma que es dessitgi.














