MIG BACALLÀ SENSE ESPINA - 1 PEÇA 700/1000 GR. APROX.
MIG BACALLÀ SENSE ESPINA. PER DESSALAR-LO POSAR 4 DIES EN AIGUA SENSE CANVIAR-LA I DESPRÉS CANVIAR DOS AIGÜES AL DIA DURANT DOS DIES MÉS. SEMPRE A LA NEVERA
Cuixa de Gall dindi
Cuixa de Gall dindi sencera. Es pot tallar de la manera que es desitgi.
Burguer de Poltre i ceba fregida cassolana
Les nostres burguers de Poltre son elaborades diariament
Hamburguesa 100% pollastre amb espinacs i panses +/- 110 g unitat
Hamburguesa d'elaboració propia amb carn de cuixes desossades de pollastre
Botifarres 100% de porc
Botifarres d'elaboració pròpia fetes 100% amb carn de porc. Sense aditius ni greixos afegits.
Mango Avió
Mango de Perú de la varietat Kent. El més apreciat de tots. Melòs i tendre, es caracteritza perquè no fa fils al menjar. De paladar dolç intens és únic... Mostrar més














