Bistec de cap de mort de vedella de Girona
És un apeça tendre i magre ideal planxa i " Foudué"
Carn trinxada mixta amanida
Carn trinxada feta amb carn magra de vedella i barrejada amb carn amanida d' Orrius. Per poder conservar-la al menys uns dies adjuntem un conservant que és el permés per llei. Per això la podeu tindre... Mostrar més
Costelles i mitjanes Cabrit
Els nostre Cabrit està escolit i selecionat per un gran profesional , cabrit de primera qualitat criats en origen, safata de 400 a 500grms
Llibret de pit de pollastre farcit amb pernil dolç i formatge +/- 130 g unitat
Llibrets d'elaboració propia fets a partir de pits de pollastre desossats, farcits de pernil dolç amb formatge i arrebossats amb pa ratllat
Panxeta ibèrica fresca
Panxeta de porc ibèrica salada. Podem tallar de la forma que es dessitgi.
Cuixa cabrit
Peça de cabrit de primera qualitat sencera, ideal per a fer al forn. 1 peça per persona. Pes aproximat: 400g














