Hamburguesa 100% pollastre amb ceba i panses +/- 110 g unitat
Hamburguesa d'elaboració propia amb carn de cuixes desossades de pollastre
1/4 de xai amb espatlla
Peça de xai de primera qualitat, ideal per a fer al forn o a la brasa. Conté: Costelles, espatlla i coll.
Coll de vedella
Peça de vedella de primera qualitat molt melosa, ideal per a estofar. Tallat a mà
Panxeta ibèrica fresca
Panxeta de porc ibèrica salada. Podem tallar de la forma que es dessitgi.
Ossos de vedella de Girona - 1 un de 50 g aprox
Poden ser del genoll, d'espinada, del moll i del pit de vedella. Serveixen per fer el caldo.
Coll de xai de l'Aragó -1 unitat de 400 gr. aprox .
Part del xai molt melosa. Ideal per fer guisada o a la brasa.
Picada Carn de Poltre amb condiments
Picada de Carn de Poltre amb julivert, sal, ou i conservant