Cuixa de pollastre empordanès
El pollastre de l'Empordà es cria extensivament, en corrals amplis, i ofereix una carn d'alta qualitat. Els pollastres se sacrifiquen a les 15 setmanes de vida, quan assoleixen un pes aproximat... Mostrar més
Llom Duroc de porc
Canya de llom¡ duroc fresca. Podem tallar de la forma que es dessitgi.
Pinxos d,entrecuix de pollastre amb salsa moruna +/- 100 g unitat
Pinxo d'elaboració pròpia fet amb entrecuix de pollastre desossat adobats amb salsa moruna.
Mini Burguer de vedella - 1 unitat de 40 g aprox
Les nostres hamburgueses son elaborades diariament, només porten carn magra de vedella extra . Per poder conservar-la al menys uns dies els adjuntem un conservant que és el permés per llei. Per això... Mostrar més
Llibrets de vedella amb pernil Serrà i formatge arrebossats
Llibret molt tendre de Vedella farcit amb pernil serrà i formatge del cadi. Preparat per fregir. Elaboració propia. Fem llibret al vostre gust.














