Conill de vedella de Girona
Ãs una peça dâ aspecte irregular amb bastant de nervi. Resulta una carn molt gelatinosa, adequada per a guisats i estofats, també per a rostir.
Costelles de xai de l'Aragó - 1 unita de 100 g aprox
Xai procedent de l'Aragó, peces ideals per fer a la brasa.
Salsitxes de Vedella
Les nostre Salsitxes de vedella son molt meloses, elaboració propia producte de qualitat.
Burguer de Vedella amb all i julivert - 110 g aprox
Les nostres hamburgueses son elaborades diariament, només porten carn magra de vedella extra . Elaboració propia
DORADA DE ROSES A FILETS - PES APROX. 700 GR
IDEAL PER A DOS PERSONES PER A FER LA PLANXA. TAMBÉ LA POTS DEMANAR SENCERA ESCATADA O SENSE ESCATAR PER FER AL FORN I TAMBÉ A LA SAL.
Pinxos de pit de pollastre amb salsa barbacoa +/- 100 g unitat
Pinxo d'elaboració pròpia fet amb pits de pollastre desossats adobats amb salsa barbacoa.














