Bistec de cap de mort de vedella de Girona
És un apeça tendre i magre ideal planxa i " Foudué"
ESCORPORA
PEIX D'ARENYS POT SER PEL FORN NETA I SENCERA, MARCADA A TROSSOS I TAMBÉ POT SER A FILETS
CALAMAR FRESC MITJÀ
CALAMAR NET I SENCER IDEAL PER FER A LA PLANXA O FARCIT. MIDA INDIVIDUAL
Xampinyo Portobel.lo
Els xampinyons Portobello pertanyen a la mateixa família que els xampinyons blancs, però ofereixen una textura més ferma i tenen un sabor més dolç, fresc i delicat. Aquests bolets són una excel·lent... Mostrar més
Hamburguesa de ceba - 1 unitat de 100 g aprox
Hamburguesa 100% vedella amb ceba caramelitzada. Pes aproximat 100g
Xistorra de Vedella
Les nostre Xistorres de vedella son molt meloses, elaboració propia producte de qualitat.
Escalopa de Vedella - 120 a 150 g aprox
Tall molt tendre de Vedella arrebosat. Preparat per fregir. Elaboració propia.