LLUÇ SENCER DE PALANGRE TALLAT A FILETS (Pes aproximat de 2,5 kg)
Indica si vols els filets sencers, amb pell o sense i quantes porcions vols de cada filet.
Mandonguilles Cassolanes - Safata de 20 un - 450 g aprox
Mandonguilles cassolanes amb la recepta de la nostra avia, elaboració propia i amb productes de qualitat
Alvocat per avió madurat a l'abre - 1 unitat 220 g aprox
Alvocat per avió collit en el seu punt óptim de maduració. Ve totalment encaixat de manera que no rep cops durant el seu transport i això fa que una vegada es consumeixi s'aprofita tot.
Carn per estofar de Poltre
Especialistes en carn de Poltre, amb més de 25 anys d'experiència
Bistec de cap de mort de vedella de Girona - 1 unitat de 100g aprox
Els talls que s´obtenen d´aquesta peça tenen bona presència i són de carn magra i tendra. Resulten adequats per fregir i per fer a la planxa, també per a la "fondué"
Llibret de llom farcits amb pernil dolç i formatge +/- 130 g unitat
Llibrets d'elaboració propia fets a partir de canya de llom de porc farcits de pernil dolç amb formatge i arrebossats amb pa ratllat.
Peixet de vedella de Girona 1 unitat de 800 g aprox
Peça cònica i allargada, té un nervi central que separa dues parts magres. Carn més gustosa i melosa que el rodó del maluc encara que tingui pitjor presència. Peça especialment adequada per fer-la... Mostrar més
Filet de Pobre de Poltre
Especialistes en carn de Poltre, amb més de 25 anys d'experiència














