Quart de dalt de xai de l'Aragó -1 unitat de 2,5 kg. aprox
Agafant el xai a quarts, surt més econòmic. Tindreu el coll, l'espatlla i les costelles.
Cuixa de pollastre empordanès
El pollastre de l'Empordà es cria extensivament, en corrals amplis, i ofereix una carn d'alta qualitat. Els pollastres se sacrifiquen a les 15 setmanes de vida, quan assoleixen un pes aproximat... Mostrar més
Fingers de pit de pollatre arrebossats amb quicos
Elaboració pròpia de fingers de pits de pollastre arrebosats amb quicos triturats.
BACALLÀ ESQUEIXAT EXTRA
BACALLÀ ESQUEIXAT FET PER NOSALTRES. PER REMULLAR-LO POSAR-LO AMB AIGUA I CANVIAR-LI 2 O 3 VEGADES FINS TENIR-LO AL SEU GUST. SEMPRE A LA NEVERA
Pollastre farcit cuit de piña i pernil salat (0'900kg - 1'100kg)
Pollastre farcit d'elaboració 100% pròpia. Es treuen els ossos del pollastre i es farceix de carn picada, pinya i pernil salat. Envasat al buit per facilitar la conservació.














