Cap de llom de Porc de Girona -1 unitat de 40 g aprox
Part del porc que serveix per fer a daus o és la part del porc ideal per trinxar. També pot fer-se a filets, és molt melós.
LLUÇ SENCER DE PALANGRE TALLAT A ROTLLANES (PES APROXIMAT D' 1'100 KG)
Indica'ns com vols que preparem la cua (oberta, sense espina, etc...) i si vols que separem les ventresques dels talls.
Botifarra de Porc Duroc -1 unitat de 200 g aprox (Disponible a partir dels dijous)
Botifarra crua de porc de raça Duroc procedent de Girona
BACALLÀ ESQUEIXAT EXTRA
BACALLÀ ESQUEIXAT FET PER NOSALTRES. PER REMULLAR-LO POSAR-LO AMB AIGUA I CANVIAR-LI 2 O 3 VEGADES FINS TENIR-LO AL SEU GUST. SEMPRE A LA NEVERA
Filet de Pobre de Poltre
Especialistes en carn de Poltre, amb més de 25 anys d'experiència














