Secret Duroc fresc
Secret de porc duroc fresc. Podem tallar de la forma que es dessitgi.
Llibret de llom farcits amb pernil dolç i formatge +/- 130 g unitat
Llibrets d'elaboració propia fets a partir de canya de llom de porc farcits de pernil dolç amb formatge i arrebossats amb pa ratllat.
Llibrets de vedella amb pernil Serrà i formatge arrebossats
Llibret molt tendre de Vedella farcit amb pernil serrà i formatge del cadi. Preparat per fregir. Elaboració propia. Fem llibret al vostre gust.
Bistec de tapaplana de vedella de Girona - 1 unitat de 70 g aprox
Se n´obtenen talls de bona presencia, de carn magra sense infiltracions de greix ni nervis, però que resulta una mica eixuta. Per això, els talls de tapa plana s'acostumen a fer arrebossats.
CENTRE DE BACALLA SENSE ESPINA - 1 PEÇA 400 GR. APROX.
CENTRE DE BACALLÀ. EXTRA GRUIXUT. PER DESSALAR-LO POSAR 4 DIES EN AIGUA SENSE CANVIAR-LA I DESPRÉS CANVIAR DOS AIGÜES AL DIA DURANT DOS DIES MÉS. SEMPRE A LA NEVERA
Mandonguilles Cassolanes - Safata de 20 un - 450 g aprox
Mandonguilles cassolanes amb la recepta de la nostra avia, elaboració propia i amb productes de qualitat
MORRO SENSE ESPINA EXTRA REMULLAT AL PUNT DE SAL - TALL D'UNS 250 GR.
TALLS INDIVIDUALS DE LA PART MÉS BONA I MÉS GRUIXUDA DEL BACALLÀ. CONSUMIR EN ELS SEGÜENTS DOS DIES O CONGELAR.
Botifarres de Vedella
Les nostre Botifarres de vedella son molt meloses, elaboració propia producte de qualitat.














