Les parades tradicionals del Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró són el cor d'aquesta plana. Podeu comprar accedint a la seva fitxa de parada. Trobareu una explicació del que fan i també una mica de la seva història. Comprovareu que són les parades de “tota la vida” que s’han posat "les piles" i ara venen els seus productes amb la mateixa qualitat i la mateixa cura com sempre els has comprat, però ara en línia! No us ho perdeu la millor experiència de comprar a Mercat amb la possibilitat de demanar els productes al gust i al tall, però ara més còmode.

Llistat de parades

Fruites Fradera

Fruites Fradera

 Amplia gama de verdures i hortalisses 

Especialistes en àmplia gamma de productors de proximitat de verdures i hortalisses.

Mostrar més
Cigro Salat

Cigro Salat

 Bacalla i salons 

Som la segona generació de bacallaners. 

Mostrar més
Carnisseria Galan

Carnisseria Galan

 Especialistes en vedella, xai, cabrit i porc 

Carnisseria especialitzada en carn de vedella, porc, xai i cabrit. Podeu trobar tant els talls tradicionals com gran variet d'elaborats.

La Tassa

La Tassa

 Els millors tes i cafes 

Som una parada que es diu La Tassa i ens dediquem a vendre te i cafè a granel, els nostres clients també poden gaudir d'una bona degustació quan vénen a comprar o estan comprant a les parades de veïnes.

Mostrar més
Hort d'en Didac

Hort d'en Didac

 Aliments de proximitat saludables i sense quimics 

A l’Hort d’en Dídac pertanyem a una família de pagesos del Maresme que fa més d’un segle que treballem els nostres camps. Actualment, per relleu generacional em trobo jo, en Dídac, amb la possibilitat d’imprimir la meva manera de ser i de concebre l’agricultura del segle XXI als camps que he heretat.

Mostrar més
Xarcuteria Blanca

Xarcuteria Blanca

 Formatgeria, xarcuteria i especialitats 

Blanca és una Formatgeria i Xarcuteria de Mataró, fou fundada a l'any 1982. Es una botiga tradicional situada al Mercat Municipal de la Plaça de Cuba, on la nostre recerca constant i el coneixament sobre els productes que venem, ens permet oferir al nostre aparador una llarga llista d'articles de primera qualitat.

Mostrar més
Can Margarida

Can Margarida

 Horta ecològica 

Som pagesos!!!

Mostrar més
LA CASA DEL MAR

LA CASA DEL MAR

 Peix fresc del port d'Arenys 

Parada tradicional de peix amb peix fresc del port d'Arenys. Des del 1976 donant servei al Mercat de la Plaça de Cuba. Cada tarda anem al Port d'Arenys així que el peix ve de la barca directe a la nostra parada.

Parra fruits

Parra fruits

 Fruita i verdura de Mataró especialista en circuits curt i proximitat 

A Parrafruits servim fruita i verdura a Mataró i tot el Maresme des de 1958. Actualment ens dediquem exclusivament a la venta al detall per oferir als nostres clients la màxima qualitat en tots els nostre productes, prioritzant la venta de proximitat i el circuit curt. Treballem conjuntament amb més de 10 cooperatives i pagesos del Maresme i rodalies i ens arriba fruita i verdura fresca cada dia.

Mostrar més
Les Rovires

Les Rovires

 Carnisseria 

Especialistes en pollastre i tota varietat d'aus, conill i porc.

(R)evolució a la cuina

(R)evolució a la cuina

 Cicle gastronòmic 

Cicle de tallers i demostracions sobre la gastronomia, el vi i les begudes que es fan al Maresme.