Aquesta plana web del Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró una iniciativa que busca afavorir la compra de productes de mercat a través de les noves tecnologies. Els professionals que fem possible aquesta web tenim molts anys d’experiència en venda en línia de productes d’alimentació i gràcies a la col·laboració dels paradistes del Mercat de la Plaça de Cuba de Mataró que volen créixer i adaptar-se als nous temps podem fer possible aquesta web que ofereix una alternativa a la compra "tradicional" i fa possible comprar des de casa: sense cues i amb lliurament a domicili.

Oferim una compra virtual al mercat però mantenint els avantatges de la compra tradicional i presencial. El client compra els productes de les parades, amb la confiança de què són les mateixes parades que hi ha al mercat i, a més, pot escollir exactament com vol el producte... Si li agraden els plàtans verds o el tall rodó preparat pel forn o tallat en filets per fer una barbacoa... Ell és qui decideix com ho vol i el paradista serà qui li prepara. Ambdós tindran un fil directe per poder parlar i posar-se d’acord. Com tota la vida. 

Tots els que fem possible aquesta web estem convençuts que la venda de productes de proximitat és el futur. El nostre planeta ens agrairà la compra intel·ligent, sostenible, de productes que siguin de temporada, els que es produeixen a prop nostre, els que ens ofereix el professional de tota la vida. I la nostra salut també ens agrairà, consumir més productes frescos i de qualitat, variats, que ens permetin portar una dieta equilibrada evitant els productes processats. Creiem que podem fer una compra conscient recolzant més el mercat tradicional, el de tota la vida.

Ho tenim al nostre abast, amb el nostre carret de la compra podem fer que el món sigui una mica millor.