Butifarra crua
Butifarra casolana elaborada amb 65%vedella i 35%porc. Pes aproximat: 150g
Pinxos de pit de pollastre amb salsa barbacoa +/- 100 g unitat
Pinxo d'elaboració pròpia fet amb pits de pollastre desossats adobats amb salsa barbacoa.
Secret Duroc fresc
Secret de porc duroc fresc. Podem tallar de la forma que es dessitgi.
CENTRE DE BACALLÀ SENSE ESPINA AL PUNT DE SAL - LA PEÇA PESA UNS 400 GR.
TALLS INDIVIDUALS DE LA PART MÉS MELOSA DEL BACALLÀ. AQUESTA PEÇA ES TROBA ENTRE EL MORRO I LA CUA. IDEAL PER ALS QUI NO VOLEN EL BACALLÀ MOLT GRUIXUT. CONSUMIR EN DOS DIES O CONGELAR
Carn per estofar de Poltre
Especialistes en carn de Poltre, amb més de 25 anys d'experiència
Ossos de vedella de Girona - 1 un de 50 g aprox
Poden ser del genoll, d'espinada, del moll i del pit de vedella. Serveixen per fer el caldo.
Bistec de Crostó
Bistec de Crostó de vedella de primera qualitat. Peça magre, ideal per a triturar per nadons i per a dietes hiperprotèiques. Tallat a mà
Hamburguesa roquefort - 1 unitat de 100 g aprox
Hamburguesa 100% vedella amb formatge roquefort. Pes aproximat 100g
SONSO D'ARENYS
Sonso d'Arenys, ideal per acompanyar amb una mica de pa amb tomàquet.














