Bistec del crostó de vedella de Girona - 1 unitat de 100 g aprox
És una peça de la qual se n' obtenen talls de bona presencia, on s'observen diverses zones magres separades per teixit conjuntiu. És una carn tendra, que es pot menjar fregida o arrebossada.
Bistec de Cap de Mort
Bistec de Cap de mort de vedella de primera qualitat. Peça magre ideal per a dietes hiperprotèiques. Tallat a mà
Braó de xai
Part inferior de la cuixa de xai. Ideal per a fer al forn, 1 peça per persona. Tallat a mà
TONYINA SALVATGE
Es pot demanar a talls (pes aproximat al tall de 150g), a "tacos" (pes aproximat de 200 g) petits per marmitako, marinar amb ceba, o bé, preparada per a sushi.
Espatlla xai forn
Peça de xai de primera qualitat sencera, ideal per a fer al forn, es serveix amb 2-3 talls per a facilitar la cocció. Pes aproximat: 800-900g
Roastbeef de mitjana de vedella
Peça de vedella de primera qualitat ideal per a fer Roastbeef. Tallat a mà














