Conill de vedella de Girona - 1 unitat de 1kg. aprox
Part de la cuixa o l'espatlla de l'animal. És una carn amb molt de tendrums i gelatina es ideal per a fer brou o per fer cocions llargues tipus estofats. És molt mel.losa i tendre.
Hamburguesa petita Vedella amb formatge de cabra - 1 unitat de 50 g aprox.
Hamburgueses minis artesanes de foie, ceba caramelitzada amb formatge de cabra, amb gorgonzola i anous i de roquefort. A escollir al gust
Pilota mixta (vedella i porc) -1 unitat de 300 g aprox
Pilota pel caldo feta al moment amb 3/4 parts de carn de vedella magre i 1/4 de carn de porc magre. Condimentades amb all i julivert. Per poder conservar-la al menys uns dies els adjuntem un conservant... Mostrar més
Carn per estofar de Poltre
Especialistes en carn de Poltre, amb més de 25 anys d'experiència
BACALLÀ FRESC DEL NORD - PES APROX. 1000GR.
ES VEN A ROTLLANES O A FILETS SENSE ESPINA
CENTRE DE BACALLA SENSE ESPINA - 1 PEÇA 400 GR. APROX.
CENTRE DE BACALLÀ. EXTRA GRUIXUT. PER DESSALAR-LO POSAR 4 DIES EN AIGUA SENSE CANVIAR-LA I DESPRÉS CANVIAR DOS AIGÜES AL DIA DURANT DOS DIES MÉS. SEMPRE A LA NEVERA
Mini Burguer de vedella - 1 unitat de 40 g aprox
Les nostres hamburgueses son elaborades diariament, només porten carn magra de vedella extra . Per poder conservar-la al menys uns dies els adjuntem un conservant que és el permés per llei. Per això... Mostrar més














