Costelles i mitjanes Cabrit
Els nostre Cabrit està escolit i selecionat per un gran profesional , cabrit de primera qualitat criats en origen, safata de 400 a 500grms
Peus de Porc de Girona - 1 unitat de 400 g aprox
Part del porc que normalment utilitzem pel caldo.
Salsitxes
Salsitxa casolana elaborada amb 65%vedella i 35%porc. Pes aproximat: 40g
Botifarra de Porc Duroc -1 unitat de 200 g aprox (Disponible a partir dels dijous)
Botifarra crua de porc de raça Duroc procedent de Girona
Culata de la Cuixa de Poltre
Especialistes en carn de Poltre, amb més de 25 anys d'experiència
SALMÓ NORUEG A SUPREMES (pes aproximat 400 g)
1 tall de salmó es converteix en 2 supremes, ideal per a 2 persones. Les podràs fer a la "papillote" o al forn, i si ho prefereixes, podem filatejar-les per què puguis fer-les a la planxa o arrebossades. Recorda... Mostrar més
Carn trinxada mixta amb all i julivert
Carn trinxada feta amb carn magra de vedella, carn de porc , all i julivert. Per poder conservar-la al menys uns dies adjuntem un conservant que és el permés per llei. Per això la podeu tindre a la... Mostrar més














