Galtes de Porc de Girona . 1 unitat de 400 g aprox
Part del porc molt melosa i amb os. Ideal per fer guisada o a la brasa.
Botifarra de Porc Duroc -1 unitat de 200 g aprox (Disponible a partir dels dijous)
Botifarra crua de porc de raça Duroc procedent de Girona
Peixet de vedella de Girona 1 unitat de 800 g aprox
Peça cònica i allargada, té un nervi central que separa dues parts magres. Carn més gustosa i melosa que el rodó del maluc encara que tingui pitjor presència. Peça especialment adequada per fer-la... Mostrar més
Pollastre a 1/4
Podem tallar el quart de la manera que es dessitgi. Pots triar entre 1/4 de l'ala o de la pota
LLOM DE BACALLÀ SENCER SENSE ESPINA - 1 PEÇA 700 GR. APROX
LLOM SENCER DE BACALLÀ. EXTRA GRUIXUT. PER DESSALAR-LO POSAR 4 DIES EN AIGUA SENSE CANVIAR-LA I DESPRÉS CANVIAR DOS AIGÜES AL DIA DURANT DOS DIES MÉS. SEMPRE A LA NEVERA
Escalopa de Vedella - 120 a 150 g aprox
Tall molt tendre de Vedella arrebosat. Preparat per fregir. Elaboració propia.
Pollastre empordanès a 1/4
Podem tallar el quart de la manera que es dessitgi. Pots triar entre 1/4 de l'ala o de la pota
CUETA DE RAP SENCERA INDIVIDUAL (Pes aproximat de 300 - 500 o 1000 g)
Tenim 3 mides de cues de rap, són de 300, 500 o 1000 g aprox. Demanen tantes com vulguis i de la mida que vulguis al camp com ho vols. Te la deixem a punt pel que vulguis fer: sencera per anar... Mostrar més
Costella de porc de Girona -1 unitat de 100 g aprox
Part del porc que tallada petita serveix per l'arròs o fideus. Sencera es pot fer al forn o a la brasa.














