DORADA DE ROSES A FILETS - PES APROX. 700 GR
IDEAL PER A DOS PERSONES PER A FER LA PLANXA. TAMBÉ LA POTS DEMANAR SENCERA ESCATADA O SENSE ESCATAR PER FER AL FORN I TAMBÉ A LA SAL.
CARABINEROS
CRUSTACI CONGELAT DE MIDA GRAN ESPECIAL. IDEAL PER POSAR UNA PEÇA PER CAP ALS ARROSSOS
Hamburguesa magre vedella - 1 unitat de 100 g aprox
Hamburguesa 100% vedella sense greix. Sense sal ni pebre. Pes aproximat 100g
Mandonguilles mixtes (vedella i porc) - 1 safata de 500 g aprox
Mandonguilles fetes al moment amb 3/4 parts de carn de vedella magre i 1/4 de carn de porc magre. Condimentades amb all i julivert. Per poder conservar-la al menys uns dies els adjuntem un conservant que... Mostrar més
Mitjana de vedella
Mitjana de vedella de primera qualitat sense os. Tallat a mà
MONGETA CUITA DEL GANXET - SAFATES DE 250/500/750/1000 GR.
ES SERVEIX EN SAFATES BIO COMPOSTABLES. LA RACIÓ NORMAL ÉS DE 250 GR. PER PERSONA PERÒ ET FAREM LA SAFATA DEL PES QUE VULGUIS. CONSUMIR EN 3 DIES O CONGELAR
PEIX DE ROCA
Per fer una sopa per a 4 persones necessitaràs 1 kg de peix de roca, i si és per fer el fumet de l'arròs amb mig kilo en tindràs prou.
Costelles de xai de l'Aragó - 1 unita de 100 g aprox
Xai procedent de l'Aragó, peces ideals per fer a la brasa.














