Conill de vedella de Girona
Ãs una peça dâ aspecte irregular amb bastant de nervi. Resulta una carn molt gelatinosa, adequada per a guisats i estofats, també per a rostir.
OLIVES D'ARAGÓ AMANIDES - SAFATA COMPOSTABLE DE 300 GR. APROX
OLIVA D'ARAGÓ AMANIDA. ÉS LA OLIVA MÉS VENUDA DE TOTES. AMB UN PETIT TOC A ALL I ESPÈCIES. BONÍSSIMA
Bistec de la llonza florida de vedella de Girona
 Ãs la peça que es troba a continuació de les mitjanes sobre lâ espatlla: resulta indicada per fregir o per la planxa.
Espatlla xai forn
Peça de xai de primera qualitat sencera, ideal per a fer al forn, es serveix amb 2-3 talls per a facilitar la cocció. Pes aproximat: 800-900g
Ossos de vedella de Girona - 1 un de 50 g aprox
Poden ser del genoll, d'espinada, del moll i del pit de vedella. Serveixen per fer el caldo.
Mitjana de vedella
Mitjana de vedella de primera qualitat sense os. Tallat a mà














