Mandonguilles mixtes (vedella i porc) - 1 safata de 500 g aprox
Mandonguilles fetes al moment amb 3/4 parts de carn de vedella magre i 1/4 de carn de porc magre. Condimentades amb all i julivert. Per poder conservar-la al menys uns dies els adjuntem un conservant que... Mostrar més
Llibret de llom farcits amb pernil dolç i formatge +/- 130 g unitat
Llibrets d'elaboració propia fets a partir de canya de llom de porc farcits de pernil dolç amb formatge i arrebossats amb pa ratllat.
Espatlletes de conill
Espatlletes de conill separades. Les venem tallades com vulguis i netes de greixos.
Peus de Porc de Girona - 1 unitat de 400 g aprox
Part del porc que normalment utilitzem pel caldo.
Espatlla xai brasa
Peça de xai de primera qualitat tallada a mà per a fer a la brasa. Pes aproximat: 800-900g
Peixet de vedella de Girona 1 unitat de 800 g aprox
Peça cònica i allargada, té un nervi central que separa dues parts magres. Carn més gustosa i melosa que el rodó del maluc encara que tingui pitjor presència. Peça especialment adequada per fer-la... Mostrar més
Conill de vedella de Girona
Ãs una peça dâ aspecte irregular amb bastant de nervi. Resulta una carn molt gelatinosa, adequada per a guisats i estofats, també per a rostir.
Costella Duroc fresca
Costella de porc duroc fresca. Podem tallar de la forma que es dessitgi.














