Cap de llom de Porc de Girona -1 unitat de 40 g aprox
Part del porc que serveix per fer a daus o és la part del porc ideal per trinxar. També pot fer-se a filets, és molt melós.
Hamburguesa 100% pollastre amb xampinyons +/- 110 g unitat
Hamburguesa d'elaboració propia amb carn de cuixes desossades de pollastre
Panxeta de porc de Girona - 1 unita de 100 g aprox
Part del porc ideal per fer a la brasa o fregida.
PEIX DE ROCA
Per fer una sopa per a 4 persones necessitaràs 1 kg de peix de roca, i si és per fer el fumet de l'arròs amb mig kilo en tindràs prou.
Burguer de Poltre i ceba fregida cassolana
Les nostres burguers de Poltre son elaborades diariament
Minestra de verdures - safata de 350 g
Menestra de 7 verdures diferents tallades en petites porcions. D'elaboració diària, segons temporada sempre hi trobarem: mongeta perona, pastanaga, nap, col, col·i·flor, porro... Mostrar més
Bistec de cap de mort de vedella de Girona - 1 unitat de 100g aprox
Els talls que s´obtenen d´aquesta peça tenen bona presència i són de carn magra i tendra. Resulten adequats per fregir i per fer a la planxa, també per a la "fondué"














