Cap de llom de Porc de Girona -1 unitat de 40 g aprox
Carnisseria Galan

Cap de llom de Porc de Girona -1 unitat de 40 g aprox

Part del porc que serveix per fer a daus o és la part del porc ideal per trinxar. També pot fer-se a filets, és molt melós.

11,50 €/kg
Hamburguesa 100% pollastre amb xampinyons +/- 110 g unitat
Les Rovires

Hamburguesa 100% pollastre amb xampinyons +/- 110 g unitat

Hamburguesa d'elaboració propia amb carn de cuixes desossades de pollastre

15,00 €/kg
Panxeta de porc de Girona - 1 unita de 100 g aprox
Carnisseria Galan

Panxeta de porc de Girona - 1 unita de 100 g aprox

Part del porc ideal per fer a la brasa o fregida.

11,50 €/kg
Pebrot del Padrón - safata 200 g
Parra fruits
1,99 € 9,95 €/kg
PEIX DE ROCA
LA CASA DEL MAR

PEIX DE ROCA

Per fer una sopa per a 4 persones necessitaràs 1 kg de peix de roca, i si és per fer el fumet de l'arròs amb mig kilo en tindràs prou.

18,00 €/kg
Burguer de Poltre i ceba fregida cassolana
Eva i Óscar

Burguer de Poltre i ceba fregida cassolana

Les nostres burguers de Poltre son elaborades diariament

15,90 €/kg
1/2 Papaia per avió - 0,7 kg
Parra fruits
4,45 € 6,36 €/kg
1 Pinya madurada al arbre per avió (Del Monte) - unitat sencera 2,2 kg aprox
Parra fruits
Minestra de verdures - safata de 350 g
Fruites Fradera

Minestra de verdures - safata de 350 g

Menestra de 7 verdures diferents tallades en petites porcions. D'elaboració diària, segons temporada sempre hi trobarem: mongeta perona, pastanaga, nap, col, col·i·flor, porro... Mostrar més

2,95 € 2,95 €/mg
Bistec de cap de mort de vedella de Girona  - 1 unitat de 100g aprox
Carnisseria Galan

Bistec de cap de mort de vedella de Girona - 1 unitat de 100g aprox

Els talls que s´obtenen d´aquesta peça tenen bona presència i són de carn magra i tendra. Resulten adequats per fregir i per fer a la planxa, també per a la "fondué"

16,95 €/kg
Tomàquet verd país - 1 un de 300 g aprox
Fruites Fradera
2,50 €/kg
GILDA - UNITATS
Cigro Salat

GILDA - UNITATS

PINXO AMB ANXOVA I BITXO

1,20 € 1,20 €/un