Botifarra de Porc Duroc -1 unitat de 200 g aprox (Disponible a partir dels dijous)
Botifarra crua de porc de raça Duroc procedent de Girona
Hamburguesa 100% pollastre amb espinacs i panses +/- 110 g unitat
Hamburguesa d'elaboració propia amb carn de cuixes desossades de pollastre
Espatlla cabrit
Peça de cabrit de primera qualitat sencera, ideal per a fer al forn. 1 peça per persona. Pes aproximat: 300g
Burguer Vedella - 110 g aprox
Les nostres hamburgueses son elaborades diariament, només porten carn magra de vedella extra . Elaboració propia
ROGERS GRANS
PEIX D'ARENYS. ES PREPAREN A FILETS SENSE ESPINA O NETS SENCERS AMB O SENSE CAP
Espatlla xai forn
Peça de xai de primera qualitat sencera, ideal per a fer al forn, es serveix amb 2-3 talls per a facilitar la cocció. Pes aproximat: 800-900g
Bistec de tapaplana de vedella de Girona - 1 unitat de 70 g aprox
Se n´obtenen talls de bona presencia, de carn magra sense infiltracions de greix ni nervis, però que resulta una mica eixuta. Per això, els talls de tapa plana s'acostumen a fer arrebossats.
Coll de vedella
Peça de vedella de primera qualitat molt melosa, ideal per a estofar. Tallat a mà
Carn trinxada de vedella amanida
Carn trinxada feta amb carn magra de vedella. Per poder conservar-la al menys uns dies adjuntem un conservant que és el permés per llei. Per això la podeu tindre a la nevera durant 2/3 dies.














