Mandonguilles - Safates de 15 un amb pes aprox de 350 g
Mandonguilles 65% vedella i 35% porc amb all i julivert. Ideals per fer amb salsa de tomàquet. Es venen en safates de 15 unitats. Pes aproximat: 350g
Mitxanes de xai de l'Aragó - 1 unitat de 70 g aprox
Xai procedent de l'Aragó, peces ideals per fer a la brasa.
Coll de xai de l'Aragó -1 unitat de 400 gr. aprox .
Part del xai molt melosa. Ideal per fer guisada o a la brasa.
Poma camosa - 1 un de 220 g aprox
Poma per fer poma farcida. Típica poma per fer la 'poma de relleno' de Sant Martí (Arenys) o de Sant Andreu (Mataró). també utilitzada pels dinars de Santes (Mataró)
Pinxos d,entrecuix de pollastre amb salsa moruna +/- 100 g unitat
Pinxo d'elaboració pròpia fet amb entrecuix de pollastre desossat adobats amb salsa moruna.
LLOM DE BACALLÀ SENCER SENSE ESPINA - 1 PEÇA 700 GR. APROX
LLOM SENCER DE BACALLÀ. EXTRA GRUIXUT. PER DESSALAR-LO POSAR 4 DIES EN AIGUA SENSE CANVIAR-LA I DESPRÉS CANVIAR DOS AIGÜES AL DIA DURANT DOS DIES MÉS. SEMPRE A LA NEVERA
Salsitxes 100% de Conill
Salsitxes d'elaboració pròpia fetes 100% amb carn de cuixes desossades de conill. Sense aditius ni greixos afegits.
Tall Rodo Cuixa de Vedella de Girona
Carn magre i sense nervis ideal llibrets i arrebossats














