MORRO SENSE ESPINA EXTRA REMULLAT AL PUNT DE SAL - TALL D'UNS 250 GR.
TALLS INDIVIDUALS DE LA PART MÉS BONA I MÉS GRUIXUDA DEL BACALLÀ. CONSUMIR EN ELS SEGÜENTS DOS DIES O CONGELAR.
Coll de vedella
Peça de vedella de primera qualitat molt melosa, ideal per a estofar. Tallat a mà
Carn trinxada de vedella amanida
Carn trinxada feta amb carn magra de vedella. Per poder conservar-la al menys uns dies adjuntem un conservant que és el permés per llei. Per això la podeu tindre a la nevera durant 2/3 dies.
Hamburguesa d´all i julivert - 1 unitat de 100 g aprox
Hamburguesa 65% vedella i 35%porc amb all i julivert. Pes aproximat 100g
Tall Rodo Cuixa de Vedella de Girona
Carn magre i sense nervis ideal llibrets i arrebossats
Xistorra de Vedella
Les nostre Xistorres de vedella son molt meloses, elaboració propia producte de qualitat.














